عصر کرد

آخرين مطالب

خبر فوری پیش بینی آب و هوا کرمانشاه فردا 22 بهمن 1403 | پیش بینی هواشناسی کرمانشاه دوشنبه 22 بهمن ماه 1403 + جدول اقتصادی

خبر فوری پیش بینی آب و هوا کرمانشاه فردا 22 بهمن 1403 | پیش بینی هواشناسی کرمانشاه دوشنبه 22 بهمن ماه 1403 + جدول
  بزرگنمايي:

عصر کرد - صفحه اقتصاد - مدیرکل هواشناسی استان کرمانشاه با اشاره به خروج تدریجی سامانه بارشی از جو استان، گفت: بیشترین بارش برف حاصل از این سامانه از کرندغرب و به میزان 25 سانتی‌متر ثبت شده است.
خروج سامانه بارشی از جو کرمانشاه/ بارش 25 سانتیمتری برف در کرندغرب علی محمد زورآوند اظهار کرد: سامانه ناپایداری که روز گذشته باعث بارش برف و باران در نقاط مختلف استان شد، به تدریج طی امروز (21 بهمن) از جو استان خارج خواهد شد.
وی بیشترین بارش برف حاصل از این سامانه را مربوط به کرندغرب و گهواره دانست که میزان بارش آنها به ترتیب 25 و 18 سانتی‌متر بوده است.
مدیرکل هواشناسی استان کرمانشاه با بیان اینکه بیشترین بارش باران حاصل از سامانه را نیز در سرپل‌ذهاب به میزان 23.4 و کرندغرب به میزان 22.8 میلی‌متر داشتیم، افزود: میانگین بارش این سامانه طی 24 ساعت گذشته در استان نیز یازده میلی‌متر بوده است.
زورآوند از افت حداقل دمای هوا با خروج این سامانه بارشی از جو استان نیز خبر داد و عنوان کرد: افت حداقل سه تا پنج درجه‌ای دمای هوا را نسبت به شب گذشته در نواحی مختلف استان شاهد خواهیم بود.
وی درباره وضعیت بارش‌های استان از ابتدای سال زراعی جاری تاکنون نیز یادآور شد: میانگین بارش استان در سال زراعی جاری 191.4 میلی‌متر بوده که نسبت به سال گذشته چهار درصد و نسبت به بلندمدت 22 درصد کاهش داشته است.
هواشناسی کرمانشاه طی 24 ساعت آینده

عصر کرد

عصر کرد

براساس بررسی آخرین داده‌های هواشناسی، از امروز (شنبه) تا صبح فردا جو منطقه تحت تاثیر موج ناپایداری که از هسته سردتری نسبت به موج قبل برخوردار می‌باشد، قرار می‌گیرد. این وضعیت در بعضی ساعات وزش باد، و بارش برف و باران را در سطح استان به همراه خواهد داشت. شایان ذکر است بارش علاوه بر مناطق سردسیر، بتدریج در اغلب مناطق معتدل نیز به شکل برف مشاهده خواهد شد. با عبور این موج، از اواسط روز یکشنبه تا سه‌شنبه شرایط ناپایدار در سطح منطقه تضعیف می‌گردد، در این مدت استقرار هوای سرد، در بعضی ساعات رشد ابر و احتمال تشکیل مه صبحگاهی در برخی نقاط (بویژه در مناطق کوهستانی) مهمترین پدیده‌های مورد انتظار می‌باشند. به دنبال این شرایط از بعدازظهر چهارشنبه تا جمعه موج دیگری که از رطوبت کمتری برخوردار می‌باشد، وارد جو استان می‌گردد، ضمن افزایش نسبی دمای هوا (بخصوص حداقل دمای شبانه) در بعضی ساعات سبب وزش باد و رگبارهای‌ غالباً پراکنده باران و برف، بویژه در نیمه شرقی و نواحی شمالی استان می‌گردد.
آب و هوای کرمانشاه فردا چگونه است؟ فردا هوا بارانی است؟ فردا هوا برفی است؟ فردا هوا کرمانشاه آلوده است؟ فردا باران می بارد؟ فردا برف می بارد؟ آخرین خبر از هواشناسی کرمانشاه فردا ؟ جدیدترین خبر از هواشناسی کرمانشاه امشب؟ خبر فوری از هواشناسی کرمانشاه فردا؟ هوای روز دوشنبه چگونه خواهد شد؟ هوای امروز صاف است؟ روز دوشنبه هوا سرد است؟ روز دوشنبه بارانی می شود؟ کرمانشاه فردا دوشنبه بارانی می شود؟
برفروبی 15 هزار و 400 کیلومتر باند در محور‌های مواصلاتی کرمانشاه مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کرمانشاه از برفروبی 15 هزار و 400 کیلومتر باند در محور‌های مواصلاتی استان کرمانشاه خبر داد.
خسروی با اشاره به بکار گیری 273 دستگاه ماشین آلات برای برفروبی گفت: در عملیات برفروبی شب گذشته 425 نیرو همکاری داشته‌اند.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کرمانشاه افزود: در این مدت به 303 دستگاه خودرو امداد رسانی شده است.
خسروی گفت: در عملیات برفروبی شب گذشته 4 هزار و 858 تن شن و نمک استفاده شد.
کرمانشاه پایتخت فرهنگی شهرهای آسیایی شد شهردار کلانشهر کرمانشاه گفت: بر اساس اعلام دبیرخانه مجمع شهرداران آسیایی کرمانشاه پایتخت فرهنگی شهرهای آسیایی شد.
مهر نوشت، نادر نوروزی اظهار کرد: با توجه به بررسی‌های صورت گرفته توسط دبیرخانه مجمع شهرداران آسیایی، کرمانشاه با توجه به ظرفیت‌های غنی فرهنگی و فعالیت‌های صورت گرفته در سال گذشته، به عنوان پایتخت شهرهای آسیایی در سال 2025 معرفی شد.
وی افزود: کرمانشاه بزرگترین شهر در غرب کشور و دارای بیش از 4 هزار اثر تاریخی و همچنین وجود فرهنگ، آداب و رسوم مختلف است و انتخاب این شهر به عنوان پایتخت فرهنگی، افتخاری برای کرمانشاه محسوب می‌شود.
شهردار کرمانشاه تصریح کرد: این موضوع باعث رونق گردشگری، توسعه و گسترش تعاملات شهر کرمانشاه با دیگر شهرهای ایران و دنیا خواهد بود.
نوروزی خاطرنشان کرد: این انتخاب را خدمت مردم کرمانشاه تبریک گفته و از تلاش همکارانم در سازمان فرهنگی شهرداری کرمانشاه که این موضوع را با برگزاری رویدادها و معرفی ظرفیت‌های فرهنگی کرمانشاه به دبیرخانه مجمع تا حصول نتیجه پیگیری کردند تشکر می‌کنم.
مطالعه بیشتر: اخبار پیش بینی هواشناسی کرمانشاه فردا | پیش بینی آب و هوا کرمانشاه فردا یکشنبه 21 بهمن ماه 1403 + جدول هواشناسی قصرشیرین

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/962386/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

معنی ضرب المثل "یک پرنده در دست، بهتر است از صد پرنده در حال پرواز"

دلیل خروج علیرضا حقیقی از لیست خیبر

در هفته دروازه‌بان‌ها؛ دوناروما بازیکن هفته چمپیونزلیگ

مشکوک و جنجالی؛ عارف و گرفتن پنالتی از سیاوش!

تمرین پرنشاط پرسپولیس در زمین جدید آزادی

خرید زمستانی خیبر دوباره گلزنی کرد

شوک به پرسپولیس؛ مدافع سرخ‌ها مصدوم شد

نبرد رضایی‌های سابق استقلال به سود علیرضا!

خوشحالی امباپه از بازگشت به تیم ملی فرانسه

پیراهن لیموچی در قائمشهر به نمایش درآمد

سیاوش یزدانی، نقش اول دو صحنه جنجالی!

رکورد زنده‌ ماندن با قلب مصنوعی ثبت شد

هیچ‌گونه مجوزی برای برگزاری جشن‌های نوروزی در کرمانشاه صادر نشده است

بخشی از کتاب/ ​​​​​​​زندگی شما مثل یک کتاب است

ابتذالِ شر

ویدیو رسمی یوفا در مورد ضربه پنالتی آلوارز

کارترون برای مدافع ملی‌پوش تغییر سیستم داد!

بیانیه یوفا درباره پنالتی جنجالی؛ به درستی مردود شد

هوش مصنوعی اوپتا؛ بارسا قهرمان چمپیونزلیگ است

غیبت 3 ستاره سپاهان در آخرین بازی سال

اتلتیکو در حال بررسی بیانیه یوفا؛ شکایت می‌کنند یا نه

عجیب‌ترین پیش‌بینی؛ دورتموند، بارسا را حذف می‌کند!‏

محافظت‌کار: فقط به فوتبال فکر می‌کنیم، نه حواشی

گل اول سپاهان به نساجی توسط رضا شکاری

روی ریباند پنالتی مهار شده توسط نیازمند؛ گل اول نساجی توسط کوین یامگا

عکس/ «وثوقی و کیمیایی» در پشت صحنه فیلم گوزن ها؛ سال 54

دستور حل مشکلات ثبتی 648 هکتار از اراضی کشاورزی دیواندره اعلام شد

اقتصاد کشور در 9 ماهه ابتدایی سال رشد 3.7 درصدی را تجربه کرد

افت 7 میلیارد دلاری صادرات نفت ایران نسبت به پارسال

بازدید تیم های مشترک بازرسی از عمده فروشان مواد خوراکی و پروتئینی در کیش

سه‌گانه لارس اسونسن با «فلسفه آزادی» تکمیل شد

هدیه امید عالیشاه به هوادار یزدی پرسپولیس که در بازی هفته پیش در ورزشگاه گوشیش را شکسته بودند!

کارتال: میخواهیم موفقیت هفته گذشتمان را ادامه دهیم

کارتال: هر هشت بازی فینال است و هر بازی برای بردن به زمین میرویم

مسائل اقتصادی، سیاسی و عمرانی در مقطع خود مدیریت شوند

تأکید سرمست بر زمینه‌سازی حضور امن بانوان در بازی تراکتور

حمل و نقل رایگان در آرامستان بهشت محمدی سنندج برای رفاه حال شهروندان

مشهد صاحب بزرگ‌ترین پایانه اتوبوسرانی شرق کشور شد

صنایع‌دستی اقتصاد هویت‌بنیان و معیشت عزت‌آفرین است

جوانان، موتور محرک توسعه و اقتصاد دانش‌بنیان هستند

سخنگوی کرملین: اقتصاد ما با تحریم‌ها سازگار شد؛ پیام حضور پوتین با لباس نظامی در «کورسک»

2 کشته و 16 مصدوم در دو حادثه رانندگی در محورهای استان کرمانشاه

اگر خودت را مجبور به لبخند زدن کنی...

مطهری: داوران زنگ می‌زنند عذرخواهی می‌کنند!

نساجی در راه وطنی؛ عملیات فرار از منقطه سقطوط!

نظر داور سابق لالیگا درباره جنجال دربی مادرید

مداخلات در بخش اقتصاد نتیجه معکوس دارد

خام فروشی بلای جان اقتصاد کشاورزی خراسان شمالی است

رشد اقتصادی 3.7 درصدی در 9 ماهه سال 1403

تأکید بر تقویت امنیت و همکاری‌های مرزی ایران و عراق